Labels

Karo Taşı Ustası

Karo taşı ustası  iç mekan ve dış mekanların sert zemin kaplamalarında tercih edilen karo taşları dükkan önü, kapı önü, yürüme yolları kaldırım döşemlerinde sıklıkla tercih edilen bir ürün olmasıyla birlikte uygulanan alanlarda 20 yıl kadar kalıcı olabilir. Karo taşı alırken karşınıza çok fazla seçenekler çıkacaktır. Özellikle son yıllarda üretici firmalar daha güzel karo taşı üretmek için adeta kıyasıya bir yarış içerisindeler diye biliriz. 30X30  ve 40x40 ebatlarında üretilen karo taşları silimli karo taşı ve kaldırım karo taşı olarak adlandırılır. Kaldırım karo taşı daha çok banka önlerinde dükkan önlerinde görmekteyiz. Ayrıca yeni çıkan mozaikli kumlamalı karo taşları son yıllarda en çok tercih edilen model diye biliriz. Karo taşı alırken tıpkı kilit taşı gibi TSE belgeli olmasına dikkat etmenizde fayda var. TSE belgeli karo taşları 15 TL den başlayarak 40 TL ye kadar farklı modeller de karo taşları bulmak mümkündür.  Ayrıca karo taşını apartman tre tuvar çalışmalarında da güvenle tercih edebilirsiniz Peki karo taşı nasıl uygulanır.
Karo taşı ustası
Ankara karo taşı ustası
Ankara karo taşı fiyatları
Ankara karo taşı firması
Karo taşı ustası: Karo taşı döşemesi yapılacak alan gözden geçirilerek gerekli tesviye işlemleri yapılarak gönye alınır karo taşı döşe yece ğiniz alan toprak bir zemin ise güçlendirme yapmanız da fayda vardır. Bazı ustalar mastarlı yaparak bazıları ise tek sıra halinde uyguma yapılır. Nemli harcın üzerine şerbet dökülerek karo taşı döşeme işlemine başlaya bilirsiniz. Tokmak ile tokmaklayarak taşın oturması sağlanır. Silimli karo taşında da aynıdır. Kaldırım karo taşında da aynıdır. Bu işlem ve son olarak beyaz çimento ve mermer tozu ile karo taşı derzi verilerek 1 gün sonra kullanıma açıla bilir. Kaldırım karosun da ise derz yerine mil kum serilmesi kafidir.Sizlerde Ankara ve bütün ilçelerinde karo taşı ustası ve karo taşı ihtiyaçlarınız için bizi arayın.

Ankara karo taşı ustası, Keçiören karo taşı ustası, Dikmen karo taşı ustası, Yenimahalle karo taşı ustası, Gölbaşı karo taşı ustası, Batıkent karo taşı ustası, Sincan karo taşı ustası, Etimesgut karo taşı ustası, Pursaklar karo taşı ustası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder